A rozsdamentes polc, ami a magas páratartalmú pincékben is bírja a gyűrődést

Barátainknak kis borospincéjük van Egerben. Egyáltalán nem ez a fő megélhetésük, inkább csak hobbiból csinálják. Az elkészült palack borokat többnyire elajándékozzák, illetve saját maguk fogyasztják a nedűt. Eladni csak annyit szoktak, hogy a fenntartási költségeket fedezhessék. Tavaly karácsonykor viszont elmaradt tőlük a karácsonyi ajándék borkülönlegesség. Anélkül, hogy bántó lenne, megpróbáltunk rákérdeztünk, hogy mi történt. Valami baj történt a pincében?

Legnagyobb sajnálatunkra tényleg volt egy kisebb baleset. Egy borospincében mindig nagyon nyirkos a levegő és az évek óta használt fa polcszerkezet elrohadt. Szerencsére a borospalackok, amiket rajtuk tároltak nem törtek össze, mert nem estek nagyot, de mindenképpen be kellett iktatniuk a közeljövőben egy teljes polccserét. Mivel számítottak a költségekre az ajándékba adandó borokat is be kellett vetni a karácsonyi vásárba és pénzzé kellett tenni őket.

Egyébként abban nagy szerencséjük van, hogy odatelefonáltunk nekik és érdeklődtünk a borok iránt. Ugyanis az elmúlt egy évben szerelkezett fel az én cégem is rozsdamentes polcokkal. Nálunk is hasonló okokból kifolyólag volt szükségünk a raktári berendezés teljes cseréjére. Meg is adtam az elérhetőségüket, hogy keressék fel ők is tanácsokért a céget. Mi ugyanis nagyon meg vagyunk elégedve az általuk eladott termékkel és a kivitelezéssel. Ráadásul a kiváló színvonalú szolgáltatás jó áron érhető el. Mi legalábbis nem találtunk hasonlóan jó ár-érték aránnyal dolgozó csapatot, mikor a legnagyobb keresésben voltunk. Pedig rengeteget megnéztünk. Tudom, hogy a barátainknak sincs egy fölösleges forintjuk sem, amit nem megfelelő szolgáltatásra költhetnének el, hiszen számukra a borászat továbbra is hobbi marad, de még ha hobbiról is van szó, azért csak jobb a minél hosszabb távú megoldást választani. A rozsdamentes polc pedig valóban a legjobb választás egy olyan helyre, mint a borospince.  

Arról, hogy mennyi különböző helyen és mi minden tárolására érdemes még a rozsdamentes polc felszerelése, az alábbi oldalon is tájékozódhatsz. Már az itt megjelentett képek is nagyon informatívak. Én például egyáltalán nem gondoltam ezekre az eshetőségekre. A könyveket mindig is fából készült polcokon képzeltem el, ahogy azt szüleimnél is láttam. De egy modern stílusban berendezett irodába is simán el tudom képzelni ezeket a szerkezeteket, mint berendezési tárgyakat.